De Zingende Schilders

Logo-Button-zingende-Schilders-3-1-1024x1024

De Zingende Schilders

Geboren in Leiden en getogen in Voorschoten wilde ik als klein jongetje al een groot zanger worden. Later heb ik dat beeld maar wat bij gesteld. Het duurde nog tot mijn 25e voordat ik me bij een toneelvereniging aansloot en het podium op ging.

Dat moest ik ook tijdens mijn lerarenopleiding voor het schildersvak en ik vond het geweldig. In 2010 heb ik het schildersbedrijf van mijn vader en grootvader overgenomen en toen Mario bij ons kwam werken zag ik kansen. Het klikt tussen ons en met Mario samen durf ik die microfoon wel op te pakken. Door hem ben ik ook met professionele zangers in contact gekomen. Wat een stemmen, wat een bereik, wat een volume. Dat was nog eens wat anders.

Wilbur Zitman

Geboren in Leiden en getogen in Voorschoten wilde ik als klein jongetje al een groot zanger worden. Later heb ik dat beeld maar wat bij gesteld. Het duurde nog tot mijn 25e voordat ik me bij een toneelvereniging aansloot en het podium op ging. Dat moest ik ook tijdens mijn lerarenopleiding voor het schildersvak en ik vond het geweldig. In 2010 heb ik het schildersbedrijf van mijn vader en grootvader overgenomen en toen Mario bij ons kwam werken zag ik kansen. Het klikt tussen ons en met Mario samen durf ik die microfoon wel op te pakken. Door hem ben ik ook met professionele zangers in contact gekomen. Wat een stemmen, wat een bereik, wat een volume. Dat was nog eens wat anders.

Het nummer ‘Je krijgt die kwast niet meer uit mijn hand’, hebben we samen geschreven en de muziek uitgezocht. We dachten dat het lokaal wel zou aanslaan maar programma’s als RTL Late Night en Editie NL pakten het ook op. Het is zelfs in Duitsland op de nationale televisie uitgezonden. Dat succes hadden we nooit verwacht. Het nummer is ruim 300.000 keer bekeken op verschillende FB-pagina’s en andere social media. Wat een succes. De bouwvak kwam daarna en binnenkort kun je ons kerstnummer verwachten. De kwast gaan we rondom carnaval weer inzetten.

Wilbur over Mario: Mario is puur! Een gevoelsmens. Als hij voor je staat is hij rustig maar op het podium is het een beest!

De Zingende Schilders Muziek